A Csallóköz környéke gazdag gyógyvizekben. A termálfürdők sok lehetőséget kínálnak, szórakozásra, fürdésre. Főleg télen a termál víz kellemes „felüdülést“ nyújt. A termálürdő környéke is sok lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra vágyni valók számára. Kerékpárútvonal, turisztika, lovaglás, evezés is várja az oda látogatókat.

Kikapcsolódás és szórakozás a termálfürdőben

Image

Ismerd meg a Kis és Mosoni Duna környékét szórakozás közben a Zöld Geocashing által. Szigetköz 5 gyalogos túrát, 5 kerékpáros útvonalat és 5 víziutat is tartalmaz. Az egész Szigetköz környékén kis ládákat (kincset) rejtettük el amik a nem beavatott embereknek egyszerű uzsonnás ládáknak tűnhetnek. Igyekeztünk a ládákat olyan helyekre elrejteni amik valamilyen szempontból nevezetesek és gyönyörű természet veszi körül.

ZÖLD GEO CASHING

A Duna másik felén a Kis Duna környékén titkos rejtekhelyek várnak az oda látogatókra. A rejtekhelyek keresése közben érdekes helyek ismerhet meg, és fedezhet fel. Érdekes még az ismerd meg a Kis Duna Környékét széria.

Mivel ez egy ZÖLD játék, kérlek ne tégy kárt a természetben, illetve ezen helyek környezetében, hiszen a célunk, hogy minél szebb és élhetőbb világban élhessünk, és minél több ilyen pontot megismertethessünk veletek! Ezek a dobozkák nem utazó dobozok, így kérlek ne vidd el, és pontosan ugyanúgy rejtsd vissza, ahogy találtad, hogy másnak is örömet okozhasson a kutatás!
Imagewww.skhu.eu
„A portál tartalma nem képezi az Európai Unió hivatalos véleményét.“